Koreański Filet Mignon

Koreański Filet Mignon
Koreański Filet Mignon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 906 kalorii, 38g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 6,77 zł / porcja, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, steki z filetu mignon, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć cukier turbinado można śledzić to danie główne z Bułeczki pomarańczowo-żurawinowe z cukrem Turbinado jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 16 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Filet Mignon, Filet Mignon, oraz Mock Filet Mignon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Zacznij od przygotowania glazury w stylu koreańskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3
Połącz składniki glazury i gotuj delikatnie na małym ogniu przez około 3 minuty lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Obie strony filetu Mignon obficie przyprawiamy solą i pieprzem. W dużej ciężkiej, żaroodpornej patelni, podgrzać oliwę na średnim ogniu, aż do prawie palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Filet MignonFilet Mignon
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Umieść steki na gorącej patelni i gotować, aż dobrze sealed na 1 stronie, o 3 protokół. Odwróć steki; na górze powinna być ładna skórka. Następnie przenieś patelnię do piekarnika. Piecz przez 10 do 12 minut, aż steki są gotowane średnio rzadkie (dodaj 4 Więcej minut dla średnich). Z 1 minut, aby przejść, szczotka steki z glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Po zakończeniu Usuń steki i ponownie pędzel z pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
7
Przełożyć na talerz i przykryć luźno, aby pozostawić na 5 minut i utrzymać ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W38 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn