Kora Pistacji Wiśniowej
Kora pistacji wiśniowej wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 30. Za $1.79 za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 6G tłuszczu i w sumie 164 kalorii. Ten przepis z Taste of Home wymaga polewy cukierkowej, wiśni, pistacji i wanilii. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kora Wiśniowo-Pistacjowa, Kora Żurawinowo-Pistacjowa, oraz Kora Żurawiny Pistacjowej.
Instrukcje
Linia a 15-W. x 10-w. x 1-w. patelnia z folią; odstawić. W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej rozpuść chipsy i polewę z cukierkami; mieszaj, aż będzie gładka. Dodaj wiśnie i pistacje.
Rozłóż na przygotowanej patelni. Wstaw do lodówki na 20 minut.
Używając ostrego noża, zdobądź powierzchnię cukierków, tworząc kształty diamentów około 1/8 cala. głęboko. Przechowywać w lodówce 40 minut dłużej lub do zastygnięcia.
Wytnij wzdłuż punktowanych linii na diamenty. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy kory. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.