Kora Boczku
Kora boczku wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 9g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz węgierską paprykę, boczek cięty w środku, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Kora Wielkanocna: Na Dwa Sposoby (Kora Jajka Kremowego I Kora Jelly Bean), Boczek" kora " patyczki, oraz Kandyzowany pekan i kora boczku-niskowęglowodanowa i bezglutenowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Aby przygotować orzechy: w małej misce, dodać pekany, orzechy włoskie, brązowy cukier, syrop klonowy, przyprawa pumpkin pie, papryka i szczypta soli i mielenia lub 2 pieprzu. Mieszaj, aż wszystko będzie pokryte i odstawić.
Aby przygotować boczek: w innej małej misce dodaj brązowy cukier, paprykę, boczek, skórkę cytrynową, szczyptę soli i mielony lub 2 pieprzu.
Rozłóż na nieprzywierającej blasze do pieczenia i gotować, aż boczek jest prawie gotowy i cukry są bulgotanie, 8 do 10 protokół.
Wyjąć z piekarnika i dodać mieszaninę orzechów na arkuszu. Wymieszać i złożyć łopatką i ponownie rozprowadzić wszystko na arkuszu.
Wstawić z powrotem do piekarnika na 15 minut, mieszając i rozprowadzając ponownie w połowie.
Podawać na ciepło lub pozostawić do ostygnięcia i rozbić.