Koperkowe Jesienne Warzywa
Koperkowe Jesienne warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, sok z cytryny, chwast koperkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Jesienne Warzywa, Czerwony Chileatole z jesiennymi warzywami, oraz Pieczone Jesienne Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce 1. wody w rondlu; dodać marchew i rzep. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 7-9 minut lub aż ostry-przetargu.
Połączyć pozostałe składniki; skropić warzywa i lekko wrzucić.