Koper-Łosoś Estragonowy

Koperkowo-estragonowy łosoś może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 4. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 274 kalorie, 29g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka koperku, parmezanu, filetów z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z 5-Minutowy Zdrowy Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Łosoś w sosie śmietanowym z estragonem, Łosoś pieczony powoli z czosnkiem, koperkiem, pietruszką, estragonem i cytryną, oraz Czerwona Sałatka ziemniaczana z koperkiem i estragonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Przygotuj szklane naczynie do pieczenia, natryskując nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Wymieszać jogurt, majonez, sok z cytryny, estragon, koperek, mozzarella i parmezan w małej misce.
Umieścić filety rybne w przygotowanym naczyniu do pieczenia i równomiernie rozprowadzić mieszaniną sera.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż rybie płatki po przetestowaniu widelcem, około 15 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.