Koper włoski ze słodką cebulą w pomidorowym Vinaigrette

Koper włoski ze słodką cebulą w pomidorowym Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 56 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soku z cytryny, octu winnego, żarówki kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana noga jagnięca z pomidorowo-Koprowym winegretem, Koper włoski duszony z cebulą i słodką papryką, oraz Pizza z koprem i cebulą na słodko z zielonymi oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pomidora w średniej misce; mash lekko z tyłu łyżką.
Dodać ocet i kolejne 5 składników (przez czosnek) do miski; wrzucić do połączenia.
Dodać koper włoski i pozostałe składniki; przykryć i schłodzić.