Koper włoski z miętą Vinaigrette

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj sałatkę z kopru włoskiego z miętą Vinaigrette. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, miętę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 275 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Spróbuj Sałatka z kopru włoskiego z winegretem pomarańczowym, Sałatka z kopru włoskiego z brzoskwinią-sałatka z kopru włoskiego, oraz Hamburgery wieprzowo-koprowe z koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlej sok z cytryny, szalotkę, musztardę, sól, cukier i miętę do blendera i krótko pulsuj, aby połączyć. Przy włączonym silniku mżawka w oliwie z oliwek, aż będzie dobrze połączona.
Ogolić koper włoski na cienkie plasterki: używając mandoliny, ogolić koper włoski na 1/8 cala plasterki zaczynając od spodu Cebulki. Nie martw się o rdzeniowanie żarówki kopru włoskiego, to niepotrzebne. Jeśli nie masz mandoliny, pokrój żarówkę tak cienko, jak możesz. Posiekać kilka liści kopru włoskiego, jak również wrzucić do sałatki.
Zamarynuj koper włoski winegretem: Wrzuć koper włoski i marynuj przez co najmniej godzinę.
Sałatkę podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.