Koper włoski i rozmaryn-chrupiąca zapiekanka z jagnięciny

Koper włoski i rozmaryn-chrupiący pieczony stelaż jagnięcy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 507 kalorii, 29g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, nasiona kopru włoskiego, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest solidne. Spróbuj Grillowany stelaż z jagnięciną z kopru włoskiego, Czosnek-rozmaryn-chrupiący stelaż jagnięcy, oraz Stelaż jagnięcy z ziemniakami rozmarynowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce. Rub jagnięcinę równomiernie mieszaniną czosnku; umieścić na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 475 przez 15 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Dekoruj gałązkami rozmarynu, w razie potrzeby.