Koper włoski i anchois bez zagniatania Pizza

Przepis bez ugniatania kopru włoskiego i anchois Pizza może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 26 minut. To danie główne ma 673 kalorie, 23G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na $3.85 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka Cebulki kopru włoskiego, Skórka z cytryny, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tosty z kopru anchois z pieczoną czerwoną papryką, Endywia, Koper Włoski I Parmezan Z Dressingiem Anchois Daktylowym, oraz Hiszpańska Sardela, koper włoski i konserwowana Sałatka z cytryny.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 F. Jeśli masz kamień do pizzy, włóż go do oven.In mała patelnia, podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać plastry kopru włoskiego i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane.
Zdjąć z ognia.Z mąką ręce na powierzchni mąki, rozciągnąć lub wrzucić (jeśli wiesz jak) ciasto, aż będzie 10-12", uważając, aby nie rozciągnąć go zbyt cienki. Nierówne jest w porządku, to ciasto robi rustykalną skórkę. Nie trzeba też dążyć do idealnego koła. Nacisnąć małe odciski palców wokół skórki i szczotkować pozostałą łyżką oliwy z oliwek.
Posypać blachę z mąki kukurydzianej i przenieść skorupę nad. Zmień kształt, jeśli zniknie krzywo. Top z plasterkami mozzarelli, kopru włoskiego i sardeli. Przesuń na kamień pizzy lub umieść blachę do pieczenia w piekarniku.Gotować, aż skorupa wygląda złocisto brązowy i ser jest bulgotanie, 6-10 protokół. Gdy jest gotowy, ostrożnie wyciągnij z piekarnika, wierzch ze skórką cytrynową, kilkoma pęknięciami pieprzu i liśćmi kopru włoskiego. Pokroić i podać. Przepis na ciasto na pizzę bez zagniatania i historia za nim, zobacz degustację
Table.com artykuł, Jim Lahey ujawnia swój przepis na ciasto na pizzę bez zagniatania nie ma czasu na czekanie na ciasto bez zagniatania?
Podwiń rękawy i wypróbuj nasz przepis na domową pizzę na cienkim cieście
Pin Itlast week ' s Posted Email: o robieniu własnego makaronu
Show Nutritionbalancedsugar-conscious
Na porcję, w oparciu o2servings.(%wartości dziennej)Kalorie541fat26.2 g(40,3%) nasycone 8,3 g(41,7%) Węgla58 g(19,3%) Fiber3.2 g(12,7%) Cukier1.3 gproteina17.7 g(35,4%) Cholesterol31.5 mg(10,5%) Sodium813.2 mg (33,9%)