Koper włoski duszony i ryba Lagunowa złowiona linowo
Duszony koper włoski i złowione w żyłkę ryby laguny mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 226 kalorii, 36g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz 1 świeży grejpfrut, oliwę z oliwek, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Duszona ryba z koprem włoskim i pomidorem, Pieczone "złowione" ryby, oraz Filet z ryby z surówką i duszonym koprem-mój pierwszy porządny pełnoziarnisty posiłek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdą cebulkę kopru włoskiego pokroić na 4 plastry.
Umieścić Cebulki kopru włoskiego w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj sól, cukier, szafran, sok grejpfrutowy i sok pomarańczowy na patelnię. Przykryć papierem do pieczenia i doprowadzić do duszenia. Dusić Koper do miękkości.
Z patelni wyjąć 2 plastry kopru włoskiego i soki do gotowania.
Umieścić w blenderze i zmiksować na puree. Pozostałe 2 cebulki kopru włoskiego zostaną użyte do prezentacji potrawy.
Umieść patelnię na średnim ogniu i dodaj oliwę z oliwek. Gdy olej się rozgrzewa, posyp rybę solą i pieprzem. Gdy olej na patelni będzie rozgrzany, przesmaż skórę ryb na 2 minuty, a następnie przewróć i gotuj dodatkowe 2 minuty.
Umieścić łyżkę puree z kopru włoskiego na talerzu i wygładzić go na talerzu ruchem okrężnym, tworząc łoże z puree z kopru włoskiego. Na wierzch puree dodajemy duszone kawałki kopru włoskiego.
Na wierzch duszonego kopru włożyć smażoną rybę i podawać.