Konserwy Ze Skórki Arbuza
Arbuz konserwy Skórki może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis przyprawy. Ten przepis służy 4 i kosztuje $39.42 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 1919 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. 282 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz arbuza Skórki, woda, cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Spróbuj Marynowana Skórka Arbuza, Marynowana Skórka Arbuza, oraz Arbuz Skórka Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odkleić zieloną część skórki arbuza i pokroić na kawałki 2 cale. Skórkę namoczyć w roztworze 1 galona wody i 1/2 szklanki soli na noc.
Wyjąć skórkę ze słonej wody i umieścić w pojemniku z czystą wodą do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez około 30 minut, lub aż skórka będzie miękka.
W dużym garnku, połączyć cukier, 8 szklanek wody, i plasterki cytryny. Cynamon i goździki zawiąż w woreczku z gazą i włóż do garnka. Doprowadzić syrop do wrzenia i gotować przez 5 minut.
Dodać skórki i gotować do przezroczystości.
Usuń torebkę z przyprawami. Mieszaj w czerwonym barwniku spożywczym, jeśli używasz. Chochla konserwuje w gorących sterylnych słoikach i proces do uszczelnienia.