Kona Coffee-Czekoladowy Budyń Chlebowy
Kona Coffee-czekoladowy budyń chlebowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 9g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka cukru, chleba, crème anglaise i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Keawe grillowane żeberka dla dzieci z Kona Coffee Bbq grillowanie i sos do zanurzania, Konan Inn Chleb Bananowy, oraz Thai Coffee Bread Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój chleb w poprzek na 3/4-calowe plastry. Nakładają plastry w jednej warstwie w płytkiej 3-quart zapiekanka (o 9 przez 13 w.).
W dużej misce z mikserem na dużej prędkości, beat masło i cukier, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka i ubić do wymieszania.
Dodaj śmietanę do ubijania, kawę i instant espresso; mieszaj do wymieszania.
Wlać masę jajeczną na chleb.
Odstawić na co najmniej 15 minut lub przykryć i schłodzić do 1 dnia.
Piec, pod przykryciem, w piekarniku 350, aż do momentu, gdy zapiekanka zostanie delikatnie wstrząśnięta, około 30 minut (około 45 minut, jeśli zostanie schłodzona).
Na budyń polać crme anglaise i posypać czekoladą.
Podawać na ciepło. Porcje łyżki, w tym sos, do misek.