Kompot z kapusty i jabłek
Kompot z kapusty i jabłek może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz boczek, kapusta włoska, sól koszerna; więcej, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone kury z czerwoną kapustą-kompot jabłkowy, Frangipanowa tarta z jabłkowo-wiśniowo-białą czekoladą z sorbetem z zielonego jabłka i kompotem Brandy wiśniowo-jabłkowej, oraz Kompot jabłkowo-daktylowy z serem jogurtowym jabłkowo-Cydr dla podobnych receptur.