Kompot truskawkowo-rabarbarowy z polewą Macy Streusel

Kompot truskawkowo-rabarbarowy z polewą Macy Streusel
Kompot truskawkowo-rabarbarowy z polewą Macy Streusel może być właśnie sosem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką cukier, sok z cytryny, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny do Dzień Matki. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Kompot truskawkowo-rabarbarowy z polewą Macy Streusel, Muffinki Truskawkowo-Rabarbarowe Z Dodatkiem Cynamonu Streusel, oraz Truskawkowy rabarbar pieczony tost francuski z polewą migdałową Streusel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Wymieszać cukier i skrobię ziemniaczaną, następnie delikatnie wymieszać z truskawkami, rabarbarem, sokiem z cytryny i skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2
Przenieść mieszaninę do płytkiej 3-quart (13 - przez 9 - przez 2-cala) naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1
W misce wymieszać ciasto z macą, brązowy cukier, skrobię ziemniaczaną, cynamon i sól. Zmiksować w maśle opuszkami palców, aż mieszanina utworzy małe grudki. Pokruszyć streusel równomiernie na wierzchu kompot i piec, aż owoce bulgotanie i polewa jest złoty, 40 do 45 minut. Przed podaniem ostudzić do ogrzania na stelażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
KompotKompot
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
MacaMaca
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWiosenne
Magazyn