Kompot grejpfrutowy w syropie miętowym
Kompot grejpfrutowy w syropie miętowym może być właśnie sosem, którego szukasz. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 321 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz miód, udekoruj: gałązki mięty, udekoruj: gałązki mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kompot grejpfrutowy w syropie rozmarynowym, Różowy grejpfrut z syropem miodowo-miętowym, oraz Grejpfrut-Kompot Campari dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać i przekrój grejpfruta na misce do porcji, aby złapać sok. Odmierz 1/2 szklanki soku grejpfrutowego. W razie potrzeby należy zachować pozostały sok do innego użycia.
Dodaj grejpfruta do miski. Odstawić.Doprowadzić zastrzeżone 1/2 szklanki soku grejpfrutowego, cukier, miód i 3 gałązki mięty do wrzenia w rondlu na średnim ogniu; gotować 5 minut.
Zdjąć z ognia i całkowicie schłodzić.
Syrop miętowy polać owocami w misce. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Dekorować, w razie potrzeby.