KOLUMBIJSKI SOS POMIDOROWO-CEBULOWY (HOGAO)

Kolumbijski SOS pomidorowo-cebulowy (HOGAO) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 58 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. 73 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka soli, mielonego kminku, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje kolumbijskie przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj KOLUMBIJSKI SOS POMIDOROWO-CEBULOWY (HOGAO), Patacones Con Hogao (smażone plantany w stylu kolumbijskim z sosem pomidorowo-cebulowym), oraz Ají (Salsa pomidorowo-cebulowa po Kolumbijsku) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu, dodać pomidory, szalotki, czosnek, mielony kminek i gotować delikatnie przez 10 minut, mieszając, aż zmięknie.Zmniejszyć ogień do niskiej, dodać sól i, gotować przez 10 minut więcej, mieszając od czasu do czasu, aż sos zgęstnieje. Sprawdź i wyreguluj przyprawę.