Kolumbijski gulasz wołowy (Sudado de Res)

Kolumbijski gulasz wołowy (Sudado de Res) jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 970 kalorii, 52g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. 662 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka wołowiny, papryka, kminek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sudado de Costillas de Res (kolumbijski gulasz wołowy z krótkimi żebrami), Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy), oraz Sudado o Sudao de Huevo (kolumbijski gulasz jajeczny) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku rozgrzej olej roślinny na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i paprykę i smażyć, aż cebula są przezroczyste, o 3 protokół. Następnie dodać pomidory, czosnek, sól i mielony pieprz i smażyć przez 5 Więcej minut.
Dodać wołowinę, wodę, bulion wołowy i kminek w proszku. Zmniejszyć ogień do średnio niskiej pokrywy i gotować przez 45 do 50 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodać ziemniaki, yuca i kolendra i gotować przez dodatkowe 30 minut lub aż warzywa będą miękkie.