Kolumbijski gulasz wołowy (Sudado de Res)

Kolumbijski gulasz wołowy (Sudado de Res)
Kolumbijski gulasz wołowy (Sudado de Res) jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 970 kalorii, 52g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. 662 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka wołowiny, papryka, kminek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sudado de Costillas de Res (kolumbijski gulasz wołowy z krótkimi żebrami), Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy), oraz Sudado o Sudao de Huevo (kolumbijski gulasz jajeczny) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku rozgrzej olej roślinny na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj cebulę i paprykę i smażyć, aż cebula są przezroczyste, o 3 protokół. Następnie dodać pomidory, czosnek, sól i mielony pieprz i smażyć przez 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodać wołowinę, wodę, bulion wołowy i kminek w proszku. Zmniejszyć ogień do średnio niskiej pokrywy i gotować przez 45 do 50 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
Kminek MielonyKminek Mielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Dodać ziemniaki, yuca i kolendra i gotować przez dodatkowe 30 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
ManiokManiok
5
Podawać na białym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn