Kolorowa sałatka Gazpacho może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis zawiera 8 porcji z 50 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Będzie hitem w Twoim Lato wydarzenie. Jeśli masz płatki pieprzu, kolendrę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolorowa Sałatka Grochowa, Kolorowa Sałatka Z Brokułami, oraz Kolorowa Sałatka Z Quinoa podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pomidory, ogórek, cebulę, czerwoną paprykę i kukurydzę. W małej misce ubić sok z limonki, ocet, wodę, czosnek, olej, sól, pieprz i płatki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Gałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Skropić mieszaniną pomidorów; wrzucić do płaszcza. Przechowywać w lodówce do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
3
Tuż przed podaniem połącz rzymską, jicamę i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Jicama
4
Umieść 1 filiżankę na każdym z ośmiu talerzy sałatkowych; na wierzchu każdą z 1/3 szklanki mieszanki pomidorowej.