Kolendra-stelaż jagnięcy z szalotką Jus

Kolendra-stelaż jagnięcy z szalotką Jus
Kolendra-stelaż jagnięcy z szalotką Jus jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 989 kalorii, 83g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Na 17,66 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka szalotki, olej roślinny, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Stelaż jagnięcy z sosem musztardowo-Szalotkowym, Stelaż jagnięcy z sosem musztardowo-Szalotkowym, oraz Stelaż z jagnięciny z miętowo-szalotkowym winegretem.

Instrukcje

1
W średnim rondlu rozpuścić 1 łyżkę masła w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać posiekaną szalotkę i gotować na dużym ogniu, mieszając kilka razy, aż obficie rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
3
Dodaj bulion wołowy, czerwone Wino i liście tymianku i gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki, o 10 protokół. Odcedzić szalotkę do małego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Ubijamy pozostałe 4 łyżki masła, 1 łyżkę na raz. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem. W dużej patelni żaroodpornej podgrzej 1 łyżkę oleju roślinnego, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodać stronę tłuszczu jagnięcego w dół, i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając raz, aż rumiane na całym, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
8
Przełożyć jagnięcinę na duży talerz i odstawić na 10 minut. Za pomocą moździerza i tłuczka lub młynka do przypraw grubo zmiażdżyć nasiona kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
9
Rozłóż kolendrę na talerzu. Pocierać jagnięcinę całą kolendrą, naciskając, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
10
Wylać tłuszcz na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju roślinnego i podgrzewaj, aż się połysk. Ustaw jagnięcinę na patelni, strona tłuszczu w dół, i przenieść patelnię do piekarnika. Pieczeń przez około 22 minuty, obracając jagnięcinę w połowie, aż mięso będzie średnio rzadkie i natychmiastowy odczyt termometru włożonego w najgrubszą część rejestruje 12
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Przełożyć jagnięcinę na deskę do rzeźbienia i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
13
Delikatnie podgrzać jus, mieszając, aż do gorąca; nie pozwól, aby się zagotował.
14
Przeciąć stojak między żebrami i ułożyć kotlety na talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
15
Podawać, podając szalotka jus przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn