Kolendra Pesto Primavera z pieczonym tuńczykiem
Cilantro Pesto Primavera z pieczonym tuńczykiem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przyprawy. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 431 kalorii, 48g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.69 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz filety z tuńczyka żółtopłetwego, penne rigate, pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczony łosoś z pesto Cilantro-Pepito, Łosoś zapiekany z pestkami dyni-pesto z kolendry, oraz Łosoś zapiekany z pestkami dyni-pesto z kolendry.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić; umieścić w dużej misce.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cukinię, squash, i groszek; smażyć 2 protokół lub do chrupkiego-przetargu. Wymieszać pomidory; podsmażyć 30 sekund.
Dodać mieszaninę warzyw i 1/2 szklanki Pesto kolendry do makaronu, podrzucając delikatnie płaszcz.
Posypać solą i czarnym pieprzem równomiernie tuńczyka. Powrót patelni na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj tuńczyka na patelnię; gotować 2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Pokroić tuńczyka na ziarno w plastry o grubości 1/2 cala. Łyżka o 1 szklanka mieszanki makaronu na każdym z 6 talerzy; top każdej porcji z 1 plasterki stek z tuńczyka.