Kolendra i Gorczyca chrupiący łosoś jest pescatarian danie główne. Na $4.49 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 37g białka, oraz 20 g tłuszczu. 16 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oleju z pestek winogron, soli i pieprzu, śmietany i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Pieprz, kolendra i sezam-chrupiący łosoś, Łosoś Z Nasion Gorczycy, oraz Kurczak z kolendrą i gorczycą.
Instrukcje
1
Do skorupy: w misce, wymieszać panko, nasiona gorczycy, nasiona kolendry i pietruszki razem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Przyprawiania Mięsa
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Do mycia: w drugiej misce, wymieszać musztardę z 1/2 szklanki wody, ubijając dobrze do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
W misce ubić jogurt, śmietanę, rukolę, ocet, miętę i czosnek. Aby upewnić się, że przyprawy są mieszane, zeskrobać boki i trzepaczka po raz drugi. Przechowywać w temperaturze pokojowej, jeśli używasz w ciągu 30 minut, lub przechowywać w lodówce do przyszłego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Nie Z Lokalnego Ogrodu
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
W przypadku łososia: posmarować łososia umywalką, a następnie zakończyć wierzchnią stronę (stronę Skórki) skórką. Powtórz proces z każdym filetem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
W średnim saute patelni na średnim ogniu, płaszcz dno patelni z olejem. Po podgrzaniu, dodać chrupiącą stronę łososia na patelnię i gotować, partiami, aż złoty kolor będzie brązowy, 2 do 3 protokół. Flip ryby i zakończyć gotowanie do pożądanej temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Na koniec SOS talerze z 2 uncji rukoli / sos miętowy. Top z łososia i świeże zioła w razie potrzeby.