Kolendra i Gorczyca chrupiący łosoś

Kolendra i Gorczyca chrupiący łosoś
Kolendra i Gorczyca chrupiący łosoś jest pescatarian danie główne. Na $4.49 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 37g białka, oraz 20 g tłuszczu. 16 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oleju z pestek winogron, soli i pieprzu, śmietany i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Pieprz, kolendra i sezam-chrupiący łosoś, Łosoś Z Nasion Gorczycy, oraz Kurczak z kolendrą i gorczycą.

Instrukcje

1
Do skorupy: w misce, wymieszać panko, nasiona gorczycy, nasiona kolendry i pietruszki razem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Do mycia: w drugiej misce, wymieszać musztardę z 1/2 szklanki wody, ubijając dobrze do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
W misce ubić jogurt, śmietanę, rukolę, ocet, miętę i czosnek. Aby upewnić się, że przyprawy są mieszane, zeskrobać boki i trzepaczka po raz drugi. Przechowywać w temperaturze pokojowej, jeśli używasz w ciągu 30 minut, lub przechowywać w lodówce do przyszłego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W przypadku łososia: posmarować łososia umywalką, a następnie zakończyć wierzchnią stronę (stronę Skórki) skórką. Powtórz proces z każdym filetem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
W średnim saute patelni na średnim ogniu, płaszcz dno patelni z olejem. Po podgrzaniu, dodać chrupiącą stronę łososia na patelnię i gotować, partiami, aż złoty kolor będzie brązowy, 2 do 3 protokół. Flip ryby i zakończyć gotowanie do pożądanej temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Na koniec SOS talerze z 2 uncji rukoli / sos miętowy. Top z łososia i świeże zioła w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia87
Magazyn