Kolendra i fasola z limonką
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Cilantro i limonka Refried fasoli może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 51 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz smar z boczku, fasolę, taką jak cannellini, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chipotle Szkliwione Squash Z Cilantro Lime Rice I Refried Blac, Jalapeño i Lime Refried Beans, oraz Ekstra pikantna fasola i sałata, pomidory i limonka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni.
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 3-5 protokół.
Dodaj czosnek, kminek i jalapeno i saute aż pachnące, o 1 minutę.
Dodaj fasolę, wodę, sól i pieprz i gotuj na wolnym ogniu, aż fasola będzie ciepła i większość płynu ugotuje się około 3-5 minut.
Zdjąć z ognia, rozgnieść fasolę w razie potrzeby, wymieszać z kolendrą i uderzyć fasolę odrobiną soku z limonki.