Kolejny Placek Z Indykiem

Kolejny Placek Z Indykiem
Just Another Turkey Pot Pie może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 514 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ciasto, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Rozwiń skorupy pie, i linii 9-calowy Pie dish z 1 skorupy. Odstawić drugą skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i gotować cebulę, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać z tymiankiem, oregano, solą i czarnym pieprzem, następnie dodać zmiksowane warzywa i połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Umieścić mieszaninę warzyw w przygotowanym naczyniu ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
4
W rondlu na średnim ogniu ubijamy śmietanę, mleko i skrobię kukurydzianą, aż będą gładkie, a następnie gotujemy na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować mieszaninę śmietany aż zgęstnieje, o 1 minutę; wlać sos na warzywa w naczyniu ciasto. Mięso z indyka układamy na sosie i warzywach, a następnie przykrywamy ciasto skorupą. Zagniatać dwie skórki wokół krawędzi naczynia ciasto widelcem, i szturchnąć kilka otworów w górnej części ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soki Z Patelni Do Pieczenia IndykaSoki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Masło rozprowadzić na wierzchniej skórce. Przykryj ciasto folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 10 minut; zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i piec jeszcze 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjmij folię z ciasta około 20 minut przed końcem czasu pieczenia, aby skórka stała się brązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Odstawić na około 10 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn