Kolacja: zupa z białej fasoli i estragonu

Kolacja dziś wieczorem: biała fasola i estragon zupa może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 23G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 78 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, estragon, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dziś Kolacja: Makaron Z Kapustą I Białą Fasolą, Dziś Kolacja: zapiekanka z białej fasoli z czerwoną papryką i rozmarynem, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Szybki Gulasz Z Białej Fasoli Z Chardą Szwajcarską I Tomą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym ciężkim garnku do zupy rozgrzej masło i oliwę z oliwek na średnim ogniu, aż masło zacznie się spieniać.
Dodać szalotki i dusić przez 2-3 minuty, a następnie dodać marchew i czosnek. Gotować do miękkości, o 5 protokół.
Dodać fasolę i wywar i doprowadzić do wrzenia.
Dodać liście laurowe i połowę liści estragonu, schłodzić na wolnym ogniu i gotować przez 15-20 minut, aż fasola się rozpadnie. Zmiksować za pomocą blendera na patyku, przejść przez młynek do żywności lub zacieru do pożądanej konsystencji z masherem ziemniaczanym lub dnem puszki.
Smak przypraw i dostosować w razie potrzeby.
Podawać z pozostałym posiekanym estragonem, mżawką oliwy z oliwek i świeżym czarnym pieprzem.