Kolacja Z Peklowanej Wołowiny

Kolacja Z Peklowanej Wołowiny
Kolacja z peklowanej wołowiny może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Za 7,03 zł za porcję, ten przepis okładki 73% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 83g białka, 69g tłuszczu i w sumie 1380 kalorii. Ten przepis służy 2. 116 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga soku jabłkowego, peklowanego mostka wołowego, ćwiartek kapusty i musztardy. Wielu osobom bardzo spodobało się to danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 25 minut. Z łyżką ocena 99%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kolacja Z Peklowanej Wołowiny, Kolacja Z Peklowanej Wołowiny, oraz Kolacja Z Brokułami Wołowymi.

Instrukcje

1
Umieść cebulę w 3-qt. powolna kuchenka. Na wierzch z marchewką, ziemniakami i mostkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Połącz sok jabłkowy, goździki, brązowy cukier, skórkę pomarańczową, musztardę i Zawartość opakowania przypraw; polać mostkiem. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 3-4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
3
Dodaj kapustę; przykryj i gotuj 30 minut dłużej lub do miękkości mięsa i warzyw. Odcedź i wyrzuć goździki; podawaj soki z patelni z peklowaną wołowiną i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn