Kolacja z makaronem i pizzą

Kolacja z makaronem i pizzą
Jeśli chcesz dodać więcej śródziemnomorskich przepisów do swojego repertuaru, Pizza Pasta Dinner może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 24 g białka, 33 g tłuszczu i łącznie 488 kalorii. Za 1,78 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup pomidory w puszkach, paprykę, łagodną mieloną kiełbasę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 49%. Ten wynik jest solidny. Zapiekanka z makaronem i pizzą – świetna kolacja w tygodniu, kolacja dziś wieczorem: Pastan alla Burina (makaron z sosem rustykalnym) i kolacja dziś wieczorem: Pastan alla Burina (makaron z sosem rustykalnym) są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Gotować makaron według wskazówek na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni podsmaż wołowinę, kiełbasę, zieloną paprykę i cebulę, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
Do Smażenia IDo Smażenia I
Opakowaniach) Mrożona Cebula PerłowaOpakowaniach) Mrożona Cebula Perłowa
4 Szklanki Mąki Semoliny4 Szklanki Mąki Semoliny
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Włoska Kiełbasa Wieprzowa Luzem O Wadze 1 FuntaWłoska Kiełbasa Wieprzowa Luzem O Wadze 1 Funta
2
Dodaj pepperoni, pomidory, sos spaghetti, grzyby i oliwki; gotować i mieszać przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
GrzybyGrzyby
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Linguini, Gotowane Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuLinguini, Gotowane Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
OliwkiOliwki
3
Odcedzić makaron; wmieszać do masy mięsnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Szklanki Mąki Semoliny4 Szklanki Mąki Semoliny
MięsoMięso
4
Podgrzej.
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Niegotowanego Makaronu Mini Lasagne (mafalda) Lub średniego Makaronu Jajecznego3 Szklanki Niegotowanego Makaronu Mini Lasagne (mafalda) Lub średniego Makaronu Jajecznego
6
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić aż ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Niegotowanego Makaronu Mini Lasagne (mafalda) Lub średniego Makaronu Jajecznego3 Szklanki Niegotowanego Makaronu Mini Lasagne (mafalda) Lub średniego Makaronu Jajecznego

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio i Trebbiano to świetne dania kuchni włoskiej. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie wina białe, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, natomiast Chianti to świetne włoskie czerwone wino do cięższych, odważniejszych dań. Możesz spróbować Antinori Badian i Psignano Chianti Classico Gran Selezione. Oceniającym podoba się, z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
Antinori Badia i Psignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia i Psignano Chianti Classico Gran Selezione
Wino o istotnym wpływie, w swojej tonacji wykazuje intensywną rubinową czerwień. W nosie jest złożone z aromatami czerwonych jagód, malin, jeżyn i dojrzałych wiśni, a także nutami przypraw i lukrecji na finiszu. Smaki są dojrzałe i słodkie, podtrzymywane przez znaczne taniny, okrągłe i obfite, wspierające elastyczną i aksamitną strukturę. Długa i trwała, toniczna kwasowość jest klasyczną cechą Sangiovese uprawianego w Badia a Psignano.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn