Kolacja z grillowaną wołowiną i muszką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej wołowiny i muszki. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 582 kalorie, 43g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, bulion o smaku wołowiny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żeberka Wołowe Z Grilla, Kanapki Z Wołowiną Z Grilla, oraz Mostek Wołowy Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić.
Dodać paprykę; gotować i mieszać 1 minutę. Wymieszać z makaronem, bulionem, sosem barbecue, solą i pieprzem.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Przykryć; gotować 15 minut, od czasu do czasu mieszając, aż makaron będzie miękki.
Wymieszać kukurydzę i 1 szklankę sera. Wierzch z pozostałą 1/2 szklanki sera. Przykryć; gotować od 3 do 4 minut dłużej, aż kukurydza będzie gorąca i ser się roztopi.