Kolacja: sos żurawinowy z szampanem i porzeczkami

Kolacja: sos żurawinowy z szampanem i porzeczkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj dziś kolację: sos żurawinowy z szampanem i porzeczkami spróbuj. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje $1.4 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i zbierz sól, żurawinę, porzeczki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Sylwester. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kolacja: makrela z porzeczkami, Kolacja: Sałatka Marchewkowo-Miętowa Z Porzeczkami, oraz Kolacja dziś wieczorem: Quinoa "Risotto" z prażonymi orzechami laskowymi i suszonymi porzeczkami.

Instrukcje

1
Do średniego garnka wlać szampana, dodać cukier i sól. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
2
Wrzucić żurawinę i prądy, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu. Gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3
Wyjąć i pozostawić do temperatury pokojowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn