Kolacja: Sałatka Z Kalmarów Na Ciepło

Kolacja: Sałatka Z Kalmarów Na Ciepło
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Kolacja dziś wieczorem: Sałatka z kalmarów ciepłe Może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 25 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś okruchy chleba, kalmary, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kolacja: sałatka z kurkami i pancettą na ciepło, Kolacja: sałatka z kiełbasą na ciepło i soczewicą, oraz Kolacja dziś wieczorem: kalmary z Chardą Szwajcarską dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz żółtka, czosnek i sól w blenderze. Proces aż do puree. Na średniej prędkości powoli skropić kilka kropli oliwy z oliwek, aż zacznie się emulgować. Kontynuuj mżanie w oliwie z oliwek, aż wszystko zostanie dodane, uważając, aby nie dodawać zbyt szybko, bo pęknie. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W przypadku ciepłej sałatki z kalmarów: Ustaw stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 300°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Rozłóż bułkę tartą na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Przenieść do piekarnika, i czekać, aż lekko tosty, o ośmiu protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Kawałki kalmara osuszyć na papierowych ręcznikach, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Podgrzać jedną łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodaj tyle kałamarnicy, ile zmieści się w jednej warstwie. Na początku kawałki kałamarnicy przyklejają się do patelni. Po zwolnieniu lub zwinięciu, co zajmuje od pięciu do dziesięciu sekund, Odwróć kawałki. Gotować, aż kawałki pojawią się białe, kolejne pięć do dziesięciu sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Przenieść kawałki do miski. Powtórz ten proces, dodając więcej oleju w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Włączyć ciepło do niskiej, i dodać czosnek. Gotować, aż lekko rumiane, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
10
Przełożyć do miski z kałamarnicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
11
Deglaze patelnia z białego wina, skrobanie dno patelni z drewnianą łyżką, aby usunąć wszelkie rumiane kawałki. Podgrzać do średniej temperatury i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Ubij ocet, a następnie dwie łyżki oliwy z oliwek. Gdy mieszanina jest emulgowana, wyłączyć ogień, i trzepaczka w aïoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
13
Polej kalmary przynajmniej połową tego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
14
Dodaj wszystko, jeśli masz na to ochotę (patrz uwaga powyżej).
15
Posypać około połowę bułki tartej do miski z kałamarnicą. Wrzucić tę mieszaninę tylko dwa razy, następnie dodać zieleni i wrzucić dobrze. Podzielić tę mieszaninę między cztery płytki,a następnie posypać pozostałą bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
ZieloniZieloni
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia26
Magazyn