Kolacja: sałatka Farro z pieczonym jarmużem i burakami

Kolacja: sałatka Farro z pieczonym jarmużem i burakami
Kolacja dziś wieczorem: Sałatka Farro z pieczonym jarmużu i buraków może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.58 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 611 kalorii, 19g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odebrać buraki, oliwę z oliwek, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać farro można śledzić to danie główne z Łatwy Strudel Jabłkowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kolacja: włoska sałatka Farro z pieczonymi warzywami, Kolacja: Włoska kapusta i zupa Farro, oraz Kolacja: pieczona marchewka i buraki z kotletem schabowym.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozłóż buraki, jarmuż i czosnek na obramowanej blasze do pieczenia i skropić oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać. Piecz, aż buraki będą miękkie, a jarmuż miękki, 20-30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
W międzyczasie przykryć zimną wodą w średnim rondlu, doprawić solą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować do miękkości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Odcedzić nadmiar wody, następnie dodać prażone warzywa i wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny i podzielić na miseczki. Pokruszyć kozi ser i podawać na gorąco lub na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn