Kolacja: pstrąg smażony z czosnkiem i bazylią

Kolacja dziś wieczorem: pstrąg smażony z czosnkiem i bazylią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.47 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 391 kalorii, 35g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, liście bazylii, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kolacja: krewetki czosnkowe z bazylią, pomidorami i płatkami pieprzu, Kolacja: Wędzony Pstrąg Brandade, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Pstrąg Smażony Z Mąki Kukurydzianej.
Instrukcje
Filety opłukać i osuszyć. Doprawić solą i pieprzem, a następnie podgrzać dużą (12-calową) patelnię na średnim ogniu z oliwą z oliwek. Filety podsmażamy na minutę z każdej strony.
Rozrzucić liście czosnku i bazylii wokół ryby, włączyć ogień do niskiej, przykryć, i kontynuować gotowanie około pięciu minut lub aż ryba jest blisko gotowane przez. Przekręć filety w połowie gotowania.
Wyjmij rybę i utrzymuj ciepło.
Dodaj wino do patelni, włączyć ciepło do wysokiej, i zeskrobać wszelkie brązowe kawałki. Zmniejsz, aż zacznie się sypać.
Dodać szpinak i groszek śnieżny i wrzucić z sosem, aż szpinak jest dobrze zwiędły.
Podawaj rybę na łóżku szpinaku z dodatkiem wyciśniętej ze świeżej cytryny.