Kolacja: Pasta con la Verdura
Kolacja dziś wieczorem: Pasta con la Verdura może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 765 kalorii, 34g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ziti, cebula, fontina, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: Pastan alla Burina (makaron z sosem rustykalnym), Kolacja: makaron z cebulą, boczkiem i pomidorem (Pastan All ' Amatriciana), oraz Dziś Kolacja: trociny św. Józefa z makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Przynieś dużą patelnię wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować przez 10 protokół. Następnie dodać brokuły, cukinię i szpinak. Gotować przez kilka minut. Wrzucić makaron i gotować, aż makaron jest zgodnie z tym, co mówi jego opakowanie, o 10 protokół.
W międzyczasie roztopić masło w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Dodaj posiekaną cebulę i gotuj, aż będzie przezroczysta.
Spuścić duży garnek do durszlaka.
Dodaj połowę ziemniaków, mieszaninę makaronu do dużego naczynia odpornego na piekarnik.
Posypać połową mieszanki cebuli i połową startego sera. Powtórz krok z resztą składników.
Umieść naczynie w piekarniku i gotuj przez 5 minut. Doprawić solą i podawać.