Kolacja: Ogolone szparagi, groszek i sałatka Prosciutto

Kolacja: Ogolone szparagi, groszek i sałatka Prosciutto
Kolacja dziś wieczorem: Ogolone szparagi, groszek i sałatka Prosciutto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 4,08 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 14g białka, oraz 36 g tłuszczu. Mieszanka prosciutto, musztarda dijon, groch, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 94 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kolacja: szparagi z sosem musztardowym Crème Fraiche i Prosciutto, Kolacja: sałatka z ciepłym Prosciutto, figami i serem pleśniowym, oraz Kolacja: sałatka z soczewicy z grillowaną cukinią i Prosciutto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś mały garnek słonej wody do wrzenia. Ugotować łuskany groszek we wrzącej wodzie 3-4 minuty, aż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Odcedzić i ostudzić.
3
W międzyczasie, ubić sok z cytryny, szalotka, i musztarda w salaterce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ubić olej w powolnym strumieniu, aby emulgował się w dressing. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Ułóż szparagi na desce do krojenia, a trzymając końcówkę, użyj obieraczki do warzyw, aby ogolić paski wzdłuż łodygi. Zarezerwuj napiwki. Wrzucić zieleninę, szparagi, groszek i miętę razem w dużej misce z dressingiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Udekorować końcówkami prosciutto i szparagów i posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
ProsciuttoProsciutto
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
ZieloniZieloni
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn