Kolacja: Ogolone szparagi, groszek i sałatka Prosciutto
Kolacja dziś wieczorem: Ogolone szparagi, groszek i sałatka Prosciutto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 4,08 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 14g białka, oraz 36 g tłuszczu. Mieszanka prosciutto, musztarda dijon, groch, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 94 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kolacja: szparagi z sosem musztardowym Crème Fraiche i Prosciutto, Kolacja: sałatka z ciepłym Prosciutto, figami i serem pleśniowym, oraz Kolacja: sałatka z soczewicy z grillowaną cukinią i Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś mały garnek słonej wody do wrzenia. Ugotować łuskany groszek we wrzącej wodzie 3-4 minuty, aż będzie miękki.
W międzyczasie, ubić sok z cytryny, szalotka, i musztarda w salaterce.
Ubić olej w powolnym strumieniu, aby emulgował się w dressing. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Ułóż szparagi na desce do krojenia, a trzymając końcówkę, użyj obieraczki do warzyw, aby ogolić paski wzdłuż łodygi. Zarezerwuj napiwki. Wrzucić zieleninę, szparagi, groszek i miętę razem w dużej misce z dressingiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Udekorować końcówkami prosciutto i szparagów i posypać parmezanem.