Kolacja niedzielna: gulasz jagnięcy z pierogami Makowymi

Kolacja niedzielna: gulasz jagnięcy z pierogami Makowymi
Niedzielna Kolacja: gulasz jagnięcy z pierogami Makowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 793 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.17 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mięso z jagnięciny, bulion z kurczaka, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 70 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Niedzielna Kolacja: Curry Jagnięce, Niedzielna Kolacja: gulasz z małży i Chorizo, oraz Niedzielna Kolacja: kebaby jagnięce z izraelskim kuskusem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą mżawkę oleju roślinnego na średnim ogniu w dużym, ciężkim dnie pokrywanym garnku, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Mąkę połączyć z dobrą posypką soli i pieprzu. Wrzucić mięso gulaszu jagnięcego w mieszaninie mąki, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Gulasz Jagnięcy MięsoGulasz Jagnięcy Mięso
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
3
Brązowy jagnięcina ze wszystkich stron w partiach, dodając więcej oleju roślinnego w razie potrzeby między partiami. Rezerwowe mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
W razie potrzeby dodać kolejną mżawkę oleju roślinnego, a następnie posiekaną cebulę. Gotować, często mieszając, aż cebula będzie miękka i zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodaj marchew, seler, pasternak i czosnek i gotuj, aż warzywa zaczną mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6
Dodać rumiane mięso i wszystkie soki z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Wlać ponad połowę puszki piwa, bulion z kurczaka i 1/2 grubo posiekanej natki pietruszki. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na średnim dużym ogniu, następnie włączyć do niskiego i częściowo przykryć, gotować, aż mięso będzie miękkie, o 1 godzinę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Gdy mięso będzie miękkie, zrobić pierogi, ubijając razem mąkę, proszek do pieczenia, sól i mak. W osobnej misce ubić jajko i połączyć z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Dodać mleko i jajko do mieszaniny mąki mieszając delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
10
Doprowadzić gulasz do toczenia gotować na wolnym ogniu na średnim dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
11
Dodać ciasto pierogi do gulaszu za pomocą 1/4 szklanki suchej miary, aż wszystkie ciasto jest używany. Przykryć na 10 minut, zdjąć pokrywkę i gotować, aż pierogi są gotowane, kolejne 3,5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
12
Udekoruj natką pietruszki i podawaj z kubkiem piwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn