Kolacja: kalafior z boczkiem i pieczarkami

Kolacja: kalafior z boczkiem i pieczarkami
Jeśli $1.4 za porcję spada twój budżet, Kolacja dziś wieczorem: kalafior z boczkiem i pieczarkami może być ogromny bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, masło, kalafior i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kolacja: Orecchiette z kalafiorem, boczkiem i bułką tartą, Dziś Kolacja: Quesadillas z grzybami, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Purée Z Kalafiora.

Instrukcje

1
Dodaj boczek na patelni ustawić na średnim ogniu. Gotować, aż bekon jest chrupiące, o 10 protokół lub tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Usunąć boczek i osuszyć na papierowych ręcznikach. Zostaw wspaniały smar na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj masło do patelni, i niech się stopi. Następnie podgrzać do wysokiej temperatury i dodać kalafior i grzyby. Gotować przez 5 minut. Następnie dodać szalotki i gotować przez kolejne 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Na patelnię razem z natką pietruszki przekładamy paski boczku, zmniejszamy ogień do średnio-niskiego i gotujemy 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wlać 1/4 szklanki wody i złom dno patelni, aby usunąć wszelkie rumiane kawałki. Gotować, aż woda wyparuje. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn