Kolacja: kalafior z boczkiem i pieczarkami
Jeśli $1.4 za porcję spada twój budżet, Kolacja dziś wieczorem: kalafior z boczkiem i pieczarkami może być ogromny bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, masło, kalafior i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kolacja: Orecchiette z kalafiorem, boczkiem i bułką tartą, Dziś Kolacja: Quesadillas z grzybami, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Purée Z Kalafiora.
Instrukcje
Dodaj boczek na patelni ustawić na średnim ogniu. Gotować, aż bekon jest chrupiące, o 10 protokół lub tak.
Usunąć boczek i osuszyć na papierowych ręcznikach. Zostaw wspaniały smar na patelni.
Dodaj masło do patelni, i niech się stopi. Następnie podgrzać do wysokiej temperatury i dodać kalafior i grzyby. Gotować przez 5 minut. Następnie dodać szalotki i gotować przez kolejne 2 protokół.
Na patelnię razem z natką pietruszki przekładamy paski boczku, zmniejszamy ogień do średnio-niskiego i gotujemy 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Wlać 1/4 szklanki wody i złom dno patelni, aby usunąć wszelkie rumiane kawałki. Gotować, aż woda wyparuje. Doprawić solą i pieprzem do smaku.