Kolacja: Francuska Sałatka Bistro z boczkiem, grzankami i czosnkiem
Przepis Kolacja dziś wieczorem: Francuska Sałatka Bistro z boczkiem, grzankami i czosnkiem jest gotowa w około 20 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 440 kalorii, 6G białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka boczku, octu winnego, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kolacja: sałatka z mniszka lekarskiego z jajkami i boczkiem, Kolacja: sałatka z brokułów z boczkiem, szczypiorkiem i pomidorem, oraz Kolacja: łosoś z wędzonym boczkiem i sałatką z soczewicy.
Instrukcje
1
W małej misce, ubij razem Dijon i ocet z czerwonego wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Dodać olej w powolnym strumieniu, jednocześnie energicznie ubijając, aby stworzyć kremową emulsję składników dressingu. Po dodaniu całego oleju doprawiamy do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Emulsje
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodaj boczek na średniej patelni i włączyć ogień do średniego. Gotować boczek, aż tłuszcz zacznie się renderować, 2-3 minuty, a następnie dodać chleb w kostkach. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż boczek będzie chrupiący, a chleb będzie złoty, 10-12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Włożyć zieleninę do dużej salaterki. Top z mieszanki boczek / crouton i dressing, a następnie wrzucić do pokrycia liści dokładnie. W razie potrzeby doprawić solą.
Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Calvet Cremant de Bordeaux Brut rosé z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.