Kolacja dziś wieczorem: Sałatka Cezara Ferrana Adrià
Przepis Kolacja dziś wieczorem: Sałatka Cezar Ferran Adrià jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest super pescatarian opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 11g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 160 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Mieszanka parmezanu, żółtka, ocet sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pieczony kurczak Ferran Adrià, Ferran Adrià skrzydełka z kurczaka z pieczarkami, oraz Schab Ferran Adrià z pieczoną papryką i olejem Pietruszkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogrzać aż do podkładania, następnie dodać kawałki chleba i wrzucić do herbu. Obniżyć ogień i gotować delikatnie, rzucając patelnię od czasu do czasu, aż chleb jest chrupiące, ale nadal trochę żucia w centrum, 10-15 minut.
W międzyczasie połącz czosnek i anchois w małym robocie kuchennym (lub bardzo drobno mielone ręcznie i dodać do średniej miski) i pulsuj, aby całkowicie zmielić składniki.
Dodać żółtka i pulse połączyć, a następnie skropić w occie sherry z maszyny działa do pełnego włączenia.
Dodaj olej z uruchomioną maszyną, aby stworzyć gęsty, podobny do majonezu dressing (alternatywnie ocet i olej można stopniowo ubijać do miski ręcznie).
Dodać połowę startego parmezanu do dressingu.Doprawić solą i pieprzem do smaku. W razie potrzeby, trzepaczka w trochę wody (lub więcej octu), aby go rozrzedzić.
W dużej misce wrzucić sałatę z sosem i grzankami. Dzielimy na miski i topujemy pozostałym parmezanem i świeżo startym czarnym pieprzem.