Kolacja dziś wieczorem: Kliny lodowe Blue Smoke z sosem Roquefort
Kolacja dziś wieczorem: Kliny lodowe Blue Smoke z sosem Roquefort to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 3G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sos worcestershire, pietruszka, ser roquefort, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Kolacja dziś wieczorem: Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego, Kliny lodowe z sosem z sera pleśniowego, oraz Kliny do sałaty lodowej z sosem z sera pleśniowego.
Instrukcje
Połączyć śmietanę, majonez (lub jogurt), sos Worcestershire, czosnek, i ocet w dużej misce.
Trzepać razem. Następnie złożyć ser i pietruszkę.
Sałatę pokroić na cztery kliny.
Wlać opatrunek na wierzch.