Przepis Kolacja dziś wieczorem: czerwona soczewica i tofu Curry może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w około 45 minut. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Ten przepis służy 4. Mieszanka imbiru, ząbek czosnku, curry w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 85 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Czerwona Soczewica I Zupa Pomidorowa, Kolacja: Zupa Z Soczewicy I Boczku, oraz Kolacja: kapusta gotowana na sucho z tofu i groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Jedną łyżkę oliwy z oliwek wlać do średniej wielkości rondla ustawionego na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste i miękkie, o pięć minut. Wrzucić imbir i gotować, aż pachnące, około jednej minuty. Następnie dodaj soczewicę i wodę. Włączyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Następnie zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica są miękkie, 15 do 20 protokół.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.