Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Coconut Acorn Squash może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz Acorn squash, masło, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantny filet z dorsza z sosem kokosowo-Squashowym na prażonym Żołędziu, Acorn Squash and Coconut Curry, oraz Kokosowe Pieczone Acorn Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój każdą dynię na pół; usuń i wyrzuć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
2
Umieść squasha w naczyniu bezpiecznym dla mikrofalówki, odetnij bok w dół. Mikrofala, przykryta, na wysokości przez 10-12 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
3
Przekręć squash cut side up.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
4
Wymieszać chutney, kokos i roztopione masło; łyżkę do środka squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
Posypka W Kształcie Serca
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Nóż Do Obierania
5
Posypać solą i pieprzem. Kuchenka mikrofalowa, przykryta, na wysokości przez 2-3 minuty lub do ogrzania.