Kokosowy Ryż Jaśminowy

Kokosowy Ryż Jaśminowy
Kokosowy ryż jaśminowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, mleko kokosowe, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Doskonale ugotowany kokosowy ryż jaśminowy bez kuchenki ryżowej, Doskonale Ugotowany Kokosowy Ryż Jaśminowy Bez Kuchenki Ryżowej, oraz Kokosowy Ryż Jaśminowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz wodę, mleko kokosowe i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać spłukany ryż i liście limonki i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na małym ogniu przez 12 minut. Trzymając patelnię pod przykryciem, wyłączyć ogień i odstawić ryż na 5 minut. Odkryć i puch ryżu. Wyrzucić liście limonki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LimonkiLiście Limonki
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn