Kokosowy Drobiazg Czekoladowy

Kokosowy Drobiazg Czekoladowy
Przepis Coconut Chocolate Trifle jest gotowy w około 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 14. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz natychmiastowy budyń czekoladowy mix, kokos, pół i pół śmietany, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Cranberry Coconut Trifle, Drobiazg Tostowo-Kokosowo-Tortowy, oraz Tort malinowy i kokosowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trim skorupa od góry, boki i dół ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
2
Ciasto pokroić na 16 plastrów.
3
Konfitury rozłóż na osiem plastrów; wierzch z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Pokroić na 1-in. kostki.
5
Miejsce w dwumeczu. miskę do serwowania; skropić 1/3 szklanki soku pomarańczowego. Czekoladę posiekać; odstawić 2 łyżki do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Posyp pozostałą czekoladę i 1 szklankę kokosa na torcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
7
W dużej misce, połączyć mleko, śmietana, suchy budyń wymieszać i pozostały sok pomarańczowy; ubić na niskim 2 protokół. Łyżka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Posypać pozostałym kokosem i czekoladą reserved. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Magazyn