Kokosowy Drobiazg Czekoladowy
Przepis Coconut Chocolate Trifle jest gotowy w około 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 14. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz natychmiastowy budyń czekoladowy mix, kokos, pół i pół śmietany, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Cranberry Coconut Trifle, Drobiazg Tostowo-Kokosowo-Tortowy, oraz Tort malinowy i kokosowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim skorupa od góry, boki i dół ciasta.
Ciasto pokroić na 16 plastrów.
Konfitury rozłóż na osiem plastrów; wierzch z pozostałym ciastem.
Miejsce w dwumeczu. miskę do serwowania; skropić 1/3 szklanki soku pomarańczowego. Czekoladę posiekać; odstawić 2 łyżki do dekoracji.
Posyp pozostałą czekoladę i 1 szklankę kokosa na torcie.
W dużej misce, połączyć mleko, śmietana, suchy budyń wymieszać i pozostały sok pomarańczowy; ubić na niskim 2 protokół. Łyżka do ciasta.
Posypać pozostałym kokosem i czekoladą reserved. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny przed podaniem.