Kokosowo-Wołowe Stir-Fry
Kokosowo-wołowe Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 239 kalorii, 26g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mieloną kurkumę, pieprz, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Pudding Z Mleka Kokosowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry.
Instrukcje
Pokrój stek po przekątnej ziarna na 1/8-calowe plastry i umieść w płytkim naczyniu.
Posypać kurkumą i chili w proszku, rzucając do herbu. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Wlać 1 łyżeczkę oleju roślinnego i oleju sezamowego do patelni nonstick; umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj stek; stir-fry aż rumiane.
Wyjąć z patelni; odstawić.
Wlać pozostałe 1 łyżeczka oleju roślinnego na patelni.
Dodać imbir, czosnek, i cebula; stir-smażyć, aż chrupiące-miękkie. Wymieszać z mlekiem kokosowym; gotować, często mieszając, 2 do 3 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Wymieszać w stek, kolendra, i czerwona papryka; gotować, często mieszając, aż dokładnie ogrzane.