Kokosowe pieczone krewetki z ananasem Salsa brzoskwiniowa

Kokosowe pieczone krewetki z ananasem Salsa brzoskwiniowa
Przepis Coconut pieczone krewetki z ananasem brzoskwinia Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1242 kalorii, 79g białka, oraz 79 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.13 za porcję. Sprawdza się jako danie główne. 66 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sól, ślinotok, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać lite mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Cranberry Coconut Trifle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Krewetki kokosowe z salsą ananasową, Karaiby Jerk łosoś Tostadas z grillowanym ananasem brzoskwinia Salsa kokosowa, oraz Kokosowe ciasta krewetkowe z salsą ananasową Mango.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Spryskaj naczynie do pieczenia 88 nieprzywierającym sprayem. W razie potrzeby, pokroić krewetki w dół środka do motyla. Zrobiłem to, bo podoba mi się, jak wydaje się, aby krewetki większe.Wrzucić krewetki z solą i pieprzem, a następnie położyć w naczyniu do pieczenia. W misce połączyć mleko kokosowe, oliwę z oliwek, czosnek i estragon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Wlać krewetki w naczyniu do pieczenia. W innej misce, wymieszać bułkę tartą i kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Posypać krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Piec przez 20 minut lub do momentu, aż bułka tarta będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Służyć krewetki i łyżka trochę mieszanki mleka kokosowego na górze. Top z salsą.Uwaga: jeśli nie jesteś fanem kokosa (zwłaszcza tekstury), możesz go pominąć i zwiększyć ilość bułki tartej panko. Samo mleko kokosowe nie ma mocnego kokosowego smaku.Salsa z brzoskwiń ananasowych1 / 4 szklanki posiekanego ananasa (około 4 dużych kawałków) 1/3 szklanki posiekanych brzoskwiń (użyłam 2 białych brzoskwiń) 1/4 szklanki posiekanych pomidorów 1 łyżka posiekanego estragonu2 łyżki posiekanej kolendry1 / 4 łyżeczka soli1 / 4 łyżeczka pieprzujuice z połowy cytryny
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
6
Połącz wszystkie składniki w misce, spryskaj cytryną i wymieszaj. Pozostaną świeże przez 2-3 dni w lodówce!To jest szczęśliwe zakończenie.posted in przepisy kulinarne, Seafood140 comments
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu

Składniki

2trochę posiekanej cukiniiPrzeczytałem ponownie ostatnią stronę Wyspy przez cztery dni po jej ukończeniu, ponieważ pragnąłem bardziej zwięzłego wykończenia. Nigdy się nie zdarzyłoPrzeczytałem ponownie ostatnią stronę Wyspy przez cztery dni po jej ukończeniu, ponieważ pragnąłem bardziej zwięzłego wykończenia. Nigdy się nie zdarzyło2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekana kolendraposiekana kolendra1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniaUwaga: jeśli nie jesteś fanem kokosa (zwłaszcza tekstury), zostawiasz go i zwiększasz ilość bułki tartej panko. Samo mleko kokosowe nie ma mocnego smaku kokosowegoUwaga: jeśli nie jesteś fanem kokosa (zwłaszcza tekstury), zostawiasz go i zwiększasz ilość bułki tartej panko. Samo mleko kokosowe nie ma mocnego smaku kokosowego2trochę posiekanej cukiniiJeśli lubisz też sok z ogórków i rum kokosowy, dam ci moją ostatnią różę. Chyba, że nazywasz się Bentley. I mam nadzieję, że nie lubisz tych rzeczy razem. Bo to po prostu ... dziwne.Jeśli lubisz też sok z ogórków i rum kokosowy, dam ci moją ostatnią różę. Chyba, że nazywasz się Bentley. I mam nadzieję, że nie lubisz tych rzeczy razem. Bo to po prostu ... dziwne.3Spód: okruszki z herbatników grahamposiekany świeży estragon (jeśli nie lubisz estragonu, pietruszka)posiekany świeży estragon (jeśli nie lubisz estragonu, pietruszka)2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony2sok z połowy cytrynysok z połowy cytryny1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwelite mleko kokosowelite mleko kokosowe2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek (ja wsypałam trochę posiekanego estragonu i podgrzałam na małym ogniu)oliwa z oliwek (ja wsypałam trochę posiekanego estragonu i podgrzałam na małym ogniu)454papryka habaneroogona, obrane i obrane krewetki (użyłem 16-20 liczenia)ogona, obrane i obrane krewetki (użyłem 16-20 liczenia)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePanko bułka tartaPanko bułka tarta791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane brzoskwinie (użyłam 2 białych brzoskwiń)posiekane brzoskwinie (użyłam 2 białych brzoskwiń)0warzywo (np. szpinak)rzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala1jarMuszę powiedzieć, że lubię koniec ogórków, bo lubię sok z ogórków. Zamknę oczy, żeby nie zobaczyć Twojego wyrazu twarzy. To łatwiejszeMuszę powiedzieć, że lubię koniec ogórków, bo lubię sok z ogórków. Zamknę oczy, żeby nie zobaczyć Twojego wyrazu twarzy. To łatwiejsze591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany ananas (ok. 4 duże kawałki)posiekany ananas (ok. 4 duże kawałki)2trochę posiekanej cukiniiDomowe BBQ słodkie chipsy ziemniaczaneDomowe BBQ słodkie chipsy ziemniaczane2trochę posiekanej cukiniiNaprawdę podobało mi się zakończenie tego posiłku.Naprawdę podobało mi się zakończenie tego posiłku.2trochę posiekanej cukiniiSalsa Ananasowo-BrzoskwiniowaSalsa Ananasowo-Brzoskwiniowa0warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody2trochę posiekanej cukiniiKokosowe Pieczone KrewetkiKokosowe Pieczone Krewetki2trochę posiekanej cukiniiKokosowe pieczone krewetki z ananasem Salsa brzoskwiniowaKokosowe pieczone krewetki z ananasem Salsa brzoskwiniowa1porcja startego parmezanuposiekany estragonposiekany estragon591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane pomidoryposiekane pomidory3Spód: okruszki z herbatników grahamrozdrobniony kokos (użyłam niesłodzonego)rozdrobniony kokos (użyłam niesłodzonego)2trochę posiekanej cukiniiW każdym razieW każdym razie2011140przez Jessica w dniu czerwiec 7przez Jessica w dniu czerwiec 7140komentarzekomentarze2trochę posiekanej cukiniiŚlinotokŚlinotok2trochę posiekanej cukiniiZakończenia. Muszą być dla mnie dobre.Zakończenia. Muszą być dla mnie dobre.2trochę posiekanej cukiniiNagrałem nawet wieczór panieński, mając nadzieję, że jeśli obejrzę zakończenie dwa razy, mój telewizor eksploduje i nigdy więcej nie będę musiał oglądać tego, co ... to jest. To jest bałagan.Nagrałem nawet wieczór panieński, mając nadzieję, że jeśli obejrzę zakończenie dwa razy, mój telewizor eksploduje i nigdy więcej nie będę musiał oglądać tego, co ... to jest. To jest bałagan.2trochę posiekanej cukiniiWczoraj wieczorem obejrzałem Dear Johna po raz 87., mając nadzieję, że końcówka się zmieni. Nie.Wczoraj wieczorem obejrzałem Dear Johna po raz 87., mając nadzieję, że końcówka się zmieni. Nie.2trochę posiekanej cukiniiTeraz to jest szczęśliwe zakończenieTeraz to jest szczęśliwe zakończenie2trochę posiekanej cukiniiNawigacja po wpisachNawigacja po wpisach2trochę posiekanej cukiniiposted in przepisy kulinarne, Owoce morzaposted in przepisy kulinarne, Owoce morza2trochę posiekanej cukiniiWtorkowe RzeczyWtorkowe Rzeczy2trochę posiekanej cukiniiMoże Ci Się SpodobaćMoże Ci Się Spodobać

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia21
Magazyn