Kokos Crème Caramel
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Coconut Crème Caramel może być super przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 589 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, mleko kokosowe, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kokos Crème Caramel, Kokos Crème Caramel, oraz Creme Karmelowy Krem Kokosowy.
Instrukcje
W rondlu ugotuj granulowany cukier z wodą na umiarkowanym ogniu, szczotkując boki patelni mokrą szczotką, aż powstanie bogaty karmel bursztynowy, około 15 minut. Szybko wlać karmel do 9-calowego kwadratowego szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia, aby pokryć dno.
W misce, ubić żółtka i brązowy cukier aż bardzo gruby, 2 protokół. Ubij śmietanę, mleko kokosowe, wanilię i sól i wlej do naczynia do pieczenia. Ustawić naczynie na patelni do pieczenia.
Wlać gorącą wodę na patelnię, aby dostać się do połowy strony naczynia.
Piec przez 1 godzinę, aż krem będzie tylko ustawiony, ale nadal jiggly w środku. Przechowywać w lodówce w naczyniu na noc.
Posadź nóż wokół krawędzi kremu. Ustaw naczynie na patelni z gorącą wodą na 10 sekund. Odwróć płaski talerz nad naczyniem, a następnie obróć krem i karmel na talerz. Top z tosty kokosowe i służyć.