Knedle Wiśniowo-Brzoskwiniowe
Przepis na kluski wiśniowo-brzoskwiniowe można przygotować w około 35 minut. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 11 g białka i 5 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 osobom. Za 1,13 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Ten przepis z Taste of Home wymaga mieszanki ciastek/do pieczenia, odtłuszczonego mleka, wody i mielonego cynamonu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują knedle wiśniowo-brzoskwiniowe, pierogi brzoskwiniowe i pierogi brzoskwiniowe.
Instrukcje
W 10-calowym. patelni, połącz pierwsze pięć składników.
Dodaj brzoskwinie; doprowadzić do wrzenia.
Umieść jajko w miarce o pojemności 1 szklanki; dodaj tyle mleka, aby równało się 1/2 szklanki.
Umieść mieszankę ciastek w misce; mieszaj mieszankę mleczną widelcem, aż będzie wilgotna. Nakładać sześć łyżek na wierzch gotujących się owoców.
Gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut; przykryć i dusić jeszcze 10 minut lub do momentu, aż zrobi się test klusek.
W razie potrzeby posyp cynamonem.
Podawać na ciepło z bitą polewą.