Knaidlach nadziewany cebulą koszernej rewolucji

Knaidlach nadziewany cebulą koszernej rewolucji
Knaidlach nadziewany cebulą koszernej rewolucji może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pietruszki, rosół z kurczaka, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Koszerna rewolucja-zupa z kurczaka, Kosher Revolution ' s Chicken Liver Crostini, oraz Bliskowschodnie ciasta z cukinią koszernej rewolucji z sosem Tahini.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć jajka, bulion, 3 łyżki tłuszczu, sól, pieprz, pietruszka i kolendra, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Dodać macę i zmiksować. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny
3
Na średniej patelni rozgrzej pozostały tłuszcz na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Dodać cebulę i szczyptę soli i podsmażyć, mieszając, aż przezroczyste i zaczyna brązowy, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
5
Cebulę odcedzić na papierowym ręczniku i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Zmniejsz ciepło, aby woda gotowała się powoli. (Zbyt szybkie gotowanie może spowodować pęknięcie knaidlach podczas gotowania.) Za pomocą mokrych rąk uformować od 1 do 1 1/2 łyżek każdej mieszanki Macy na dysk trzymany w jednej dłoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
7
Umieść 1 do 1 1/2 łyżeczki cebuli na środku tarczy, uszczypnij, aby zamknąć, i toczyć między obiema rękami, aż uformuje się kulka. Wrzuć do wody. Powtórz z pozostałą mieszaniną i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Gdy knaidlach unosić się na powierzchni wody, zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować do miękkości, 45 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
9
Knaidlach wyjąć łyżką szczelinową, przełożyć do zupy i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina Peklowana, Pokrojona W KostkęWołowina Peklowana, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn