Kminek Jabłko Chipsy
Kminek jabłkowy Chips jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 20 porcjami. Ta przystawka ma 10 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cukierników cukier, jabłko granny smith, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Sałatka z krabów, jabłek i Mango na chipsach z kminku, Domowe Chipsy Z Kminkiem Jabłkowym, oraz Guacamole z frytkami z kminku.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93° i wyłóż dużą blachę do pieczenia z podkładką do pieczenia lub pergaminem.
Przesiać razem cukierników cukier i kminek dwa razy, aby równomiernie włączyć. Połowę cukru kminku przesiać równomiernie na blasze do pieczenia.
Pokrój jabłko w poprzek na bardzo cienkie okrągłe plasterki (o grubości około 1/16 cala) krajalnicą. Ułóż 20 największych plastrów prawie stykających się ze sobą na blasze do pieczenia, następnie równomiernie przesiać pozostały cukier kminkowy na jabłka. (Zachowaj pozostałe plasterki jabłek do innego użycia.)
Piec plastry w środku piekarnika, aż blady złoty i zaczyna chrupiące, o 1 1/2 godziny. Natychmiast obrać wióry z podkładki i ostudzić na stojaku.
* Dostępne w większości sklepów z naczyniami kuchennymi.
Chipsy jabłkowe przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej przez 1 tydzień.