Kminek Camembert rozprowadzany na tostach Pumperniklowych
Kminek Camembert rozprowadzany na toastach pumpernikla jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka twarogu, szalotka, kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chleb Pumpernikielowy Kminkowy, Tosty Pumperniklowe, oraz Tosty pumperniklowe z wędzonym łososiem i śmietaną chrzanową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przecier Camembert, twarożek, śmietana, szalotka i kminek w robocie kuchennym. Wymieszać z pieprzem i szczypiorkiem.
Rozgrzej piekarnik do 218°.
1 stronę chleba posmarować masłem i doprawić solą i pieprzem. Chleb tostowy, boki maślane, na blasze do pieczenia w środku piekarnika, aż chrupiące, o 7 protokół.
Przenieść toasty do stojaka do ostygnięcia.
Spread można wykonać 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.* Grzanki można wykonać 2 dni wcześniej, a następnie całkowicie schłodzić i przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.