Kluski z pieczarkami i świeżą pietruszką
Kluski z pieczarkami i świeżą pietruszką mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jeśli masz masło, pieprz, kostki bulionowe z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sałatka ze świeżych grzybów i pietruszki, Makaron Maślany Cytrynowo-Pietruszkowy, oraz Makaron Z Wołowiną Po Burgundzku I Maślaną Pietruszką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, dodając do wody kostki bulionowe z kurczaka.
Tymczasem stopić 4 łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pokrojone grzyby i smażyć 5 minut lub aż płyn odparuje i grzyby są złotobrązowe.
Zdjąć z ognia. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki, makaron i pozostałą 1 łyżkę. masło. Wymieszaj pieprz do smaku.
*1 (8-oz.) opakowanie różne grzyby, pokrojone, mogą być zastąpione.